Energiprisindex

Med ett globalt diagram för energiprisindex kan du hålla dig uppdaterad och se historisk utveckling av energipriser. Vill du ha ytterligare data för att få unika insikter i energiindex, priser, prognoser och lönetrender världen över? Få tillgång till de energiråvaruprisindex och data du behöver från våra lösningar: Prognos Online och Prognos Skräddarsydd. Kontakta oss för att komma igång idag.

Energiprisindexdiagram

Prisutveckling

Vi erbjuder lösningar enligt dina behov!


KONTAKTA OSS

Kontakta oss för information om våra produkter eller tjänster

Vi kommer att kontakta dig om du har några frågor.

KONTAKTA OSS

ENERGI - ÖVERSIKT

Hur kan vi hjälpa dig?

Prognos system samlar in data om energiprisindex från flera källor världen över och samlar all nödvändig data på ett och samma ställe. Få tillgång till diagram och kostnadsdata för energiråvaruprisindex som du behöver för att hålla dig uppdaterad och få unika insikter i energiindex, priser, prognoser och trender. Förbered dina faktabaserade förhandlingar med Prognos för att få ut det mesta av dina leverantörer, med globala energiprisindex och data anpassade för din specifika situation.

Om Energipriser

Energipriser utgör en betydande del av hushållens utgifter, spelar en viktig roll för industriell konkurrenskraft och påverkar energiförbrukningsmönster. Data om energipriser innehåller slutanvändarpriser för energi för utvalda produkter och sektorer i över hundra länder i världen.

Energi Prisutveckling

CPI-HICP Energy
Decreased by 1.02% in Jul 2023 compared to Jun 2023.
Decreased by 0.33% in Jul 2023 compared to Jul 2022.