Zinkprisindex

Zinkprisindex-diagram hjälper er att hålla er uppdaterade och se den historiska och globala zinkprisutvecklingen. Vill ni ha tillgång till ytterligare data för att få unika insikter om zinkhalt, index, priser, prognoser och produktionstrender världen över? Med Prognos kan ni få tillgång till de kostnadsdata just ni behöver!

Zinc Price Index Chart

Price development

Vi tillhandahåller lösningar efter dina behov!


KONTAKTA OSS

Kontakta oss för information om våra produkter eller tjänster

Vi kommer att kontakta dig om du har några frågor.

KONTAKTA OSS

Zink - Översikt

Zink är en korrosionsbeständig metall och används ofta i pressgjutningslegeringar, gjutgods, mässingsprodukter, plåtprodukter, kemikalier, medicin, färger och batterier. En tredjedel av den producerade zinken används för att galvanisera andra metaller som stål och järn. Priset på zink styrs främst av kinesiskt utbud och efterfrågan, globala lager, USA:s efterfrågan samt insatspriser.

Hur kan vi hjälpa till?

Prognos-systemet samlar in data från flera källor för att ge er uppdaterad information på ett och samma ställe. Få tillgång till zinkprisindex-diagram och den kostnadsdata ni behöver för att hålla er uppdaterade och få unika insikter om zinkhalt, index, priser, prognoser och produktionstrender. Förbered era faktabaserade förhandlingar med Prognos för att få ut det mesta av era leverantörer, med data som är skräddarsydda för er specifika situation.

Industrier

Zink används ofta i pressgjutningslegeringar, gjutgods, mässingsprodukter, plåtprodukter, kemikalier, medicin, färger och batterier. Främst i form av galvanisering, zinkbaserade legeringar och zinkoxid har den tillämpningar i följande industrier:

  • Bil & transport
  • Byggindustrin
  • Skeppsbyggande
  • Tillverkning
  • Hushållsutrustning

Zinkindex - Uppdateringar

Zinkprisutveckling

UVE Zinc not alloyed HS 790111
Decreased by 13.67% in Jun 2023 compared to May 2023.
Decreased by 50.95% in Jun 2023 compared to Jun 2022.

LME Zinc SHG 3-months
No change in price in Aug 2023 compared to Jul 2023.
Decreased by 56.14% in Aug 2023 compared to Aug 2022.