Lönekostnadsindex

Med diagram över arbetskostnadsindex kan du hålla dig uppdaterad och se den historiska utvecklingen globalt. Vill du ha tillgång till ytterligare data för att få unika insikter i löneindex, priser, prognoser och trender världen över? Få tillgång till de kostnadsdata du behöver från Prognos.

Löneprisindexdiagram

Prisutveckling

Vi erbjuder lösningar enligt dina behov!


KONTAKTA OSS

Kontakta oss för information om våra produkter eller tjänster

Vi kommer att kontakta dig om du har några frågor.

KONTAKTA OSS

LÖN - ÖVERSIKT

Löneprisindex är ett prisindex som mäter förändringar över tid gällande anställdas timlöner och löner. Denna indexberäkning utesluter faktorer som mängd eller kvalitet av arbete, förändringar i anställdas egenskaper (t.ex. arbetsprestation).

Hur kan vi hjälpa dig?

Prognos system samlar data från flera källor för att kunna ge dig uppdaterad information på ett och samma ställe. Med oss får du tillgång till de diagram över löneprisindex och kostnadsdata som du behöver för att få unika insikter i löneindex, priser, prognoser och trender. Förbered dina faktabaserade förhandlingar med Prognos och få ut det mesta av dina leverantörer. Kontakta oss för data anpassad efter din specifika situation.

Om löner

Anställda ser vanligtvis sina lönespecifikationer uppdelade i två delar, lön och förmåner. Lönekostnaden syftar till den summa som arbetsgivare betalar i lön och ersättning, medans förmåner omfattas av exempelvis pension, sjukvårdsförsäkring eller semesterdagar.

Arbetsgivare kan använda indexet för att utvärdera arbetsmarknaden och beräkna hur stor löneökning de kan dela ut varje kvartal.

Prisindexutveckling

WCI Industry total
No change in price in Mar 2023 compared to Feb 2023.
Increased by 5.09% in Mar 2023 compared to Mar 2022.

WCI Manufactur. industry
No change in price in Mar 2023 compared to Feb 2023.
Increased by 4.91% in Mar 2023 compared to Mar 2022.