Elprisindex

Med diagram för elprisindex kan du hålla dig uppdaterad och se historisk utveckling av elpriser. Vill du ha tillgång till ytterligare data för att få unika insikter i priser, index, prognoser och trender världen över? Få tillgång till den data om elpriser som du behöver från Prognos.

Elsprisindexdiagram

Prisutveckling

Vi erbjuder lösningar enligt dina behov!


KONTAKTA OSS

Kontakta oss för information om våra produkter eller tjänster

Vi kommer att kontakta dig om du har några frågor

KONTAKTA OSS

EL - ÖVERSIKT

Hur kan vi hjälpa dig?

Prognos system samlar in data från flera källor världen över för att ge dig uppdaterad information på ett och samma ställe. Få tillgång till de diagram och den kostnadsdata för elprisindex som du behöver för att hålla dig uppdaterad och få unika insikter i energiindex, priser, prognoser och trender. Förbered dina faktabaserade förhandlingar med Prognos för att få ut det mesta av dina leverantörer. Kontakta oss för data om elpris anpassat efter din specifika situation.

Om elpriser

Elpriser speglar generellt kostnaderna för att bygga, finansiera, underhålla och driva kraftverk och elnät. Priset på el är delvis beroende av olika energikällor, såsom kol, gas, olja, samt förnybara och fossilfria energikällor.

Förändringar i elpriset är beroende av olika faktorer som efterfrågan på elektricitet, tillgänglighet av produktionskällor, bränslekostnader och tillgänglighet av kraftverk.

Elsprisutveckling

MPI Electric power generatio transm. distr.
Decreased by 0.51% in Jul 2023 compared to Jun 2023.
Decreased by 28.78% in Jul 2023 compared to Jul 2022.