Aluminiumprisindex

Med diagram över aluminiumprisindex kan du hålla dig uppdaterad och se historisk prisutveckling för aluminium globalt. Vill du ha tillgång till ytterligare data för att få unika insikter i aluminiumkurser, index, priser, prognoser och produktionsutveckling globalt? Prognos ger dig tillgång till all kostnadsdata du behöver. Kontakta oss idag.

Aluminiumprisindexdiagram

Prisutveckling

Vi erbjuder lösningar enligt dina behov!


KONTAKTA OSS

Kontakta oss för information om våra produkter eller tjänster

Vi kommer att kontakta dig om du har några frågor.

KONTAKTA OSS

ALUMINIUM – ÖVERSIKT

Aluminium är en av de mest använda metallerna. Metallen är korrosionsbeständig, lätt, men ändå stark och enkel att forma vilket gör den idealisk för många industriella användningsområden. Aluminium kan formas till stänger, plåt, folie, pulver, band och trådar vilket gör att den kan användas brett inom olika områden. Metallen är också mycket enkel att återvinna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Prognos system samlar data från flera källor för att ge dig aktuell information på ett enda ställe. Med oss får du tillgång till de diagram och den kostnadsdata för aluminiumprisindex som du behöver för att hålla dig uppdaterad och få unika insikter i aluminiumkurser, index, priser, prognoser och produktionsutveckling. Prognos ger dig data skräddarsydd efter din specifika situation vilket ger dig möjlighet att komma till förhandlingsbordet med faktabaserade förhandlingsargument. Med oss får du bättre förhandlingläge och kan få ut det mesta av dina leverantörer. Kontakta Prognos idag.

Industrier

Då tillgången på aluminium är god och metallen har många fördelaktiga egenskaper används den brett inom industrin. Metallen används främst inom:

  • Flygindustri
  • Bilindustri
  • Tillverkning
  • Bygg & konstruktion
  • Elektronik och apparater
  • Elektrisk kabeldragning
  • Förpackning

Prisutveckling för aluminium

UVI Aluminium not alloyed HS 760110
Decreased by 1.1% in Jun 2023 compared to May 2023.
Decreased by 32.74% in Jun 2023 compared to Jun 2022.

LME Aluminium HG, 3-months
No change in price in Aug 2023 compared to Jul 2023.
Decreased by 19.68% in Aug 2023 compared to Aug 2022.